Godaste kaffet får du på jobbet!

Kaffe på jobbet? Det är inte bara en självklarhet numera, det gör dessutom arbetet lättare och personalen gladare. Med en Kaffemaskin på jobbet från Kaffebönan i Borlänge får du alltid gott kaffe!

Att ha en eller flera kaffeautomater på jobbet är enklare än du tror! Tillsammans går vi igenom behoven – hur många ni är och vilka typer av kaffe som ska erbjudas. Vi kan installera just den kaffemaskin du behöver eftersom vi samarbetar med många ledande maskinleverantörer.

Att hyra kaffeautomat är både enkelt och problemfritt! Vi sköter maskinen löpande med rengöring, ingredienser och tekniskt underhåll, så att din personal alltid får gott kaffe med jämn och hög kvalitet. Vi kan också se till att alla andra tillbehör finns på plats, till exempel muggar, kaffeskedar, mjölk och tepåsar...10/26/2014

Vattenautomat - Aqua

Aqua-Special-PrVattenautomat Aqua Special

Läs mer här!

02/07/2014

Enkoppsautomater


 CQube

Enkoppsautomater från Crem International.

Läs mer här!


 

 

 

 Leisa

Enkoppsautomater från Bianchi

Läs mer här!

 

 

  

 

Freshground Enkoppsautomater från Bonamat.

Läs mer här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

06/11/2013

Beställ online!

Weborder

Nu kan du även beställa dina varor online i vår nya beställningsfunktion på webben.

Hör av dig till oss på 0243-792000 så får du ett lösenord för ditt företag,

sedan kan du enkelt logga in och beställa online. Tack på förhand!

04/17/2013

Vill du ha mjölk i kaffet?

Granulatbild med kaffe

Vill du ha ett riktigt fylligt tjockt skum med läcker smak av frisk varm mjölk till din cappuccino ur kaffeautomaten? Då skall du välja denna produkt.

Det är fint granulerat frystorkat skummjölkspulver som fungerar optimalt i våra automater. Så nära riktig mjölk du kan komma. Eftersom du heller inte behöver dosera lika mycket som andra vanliga toppingprodukter är det också ett sundare val.

Artnr 6005, förpackning 10x500 g

               

02/08/2013

Fruktsugen?

Fruktkorg1

Vi samarbetar med Dalafrukt

Dalafrukt_logo1

05/30/2012

Säker i trafiken?

Säker trafik 120523
Gör som oss, ta med hela personalen och gör/kör fortbildning i trafiksäkerhet hos Halkbanan i Falun. Intressant, lärorikt, nyttigt och väldigt kul också!

04/11/2012

CQube installation på Riksbyggen i Västerås

Riksbyggen-2012

03/11/2011

Gold Cup Brewmaster

alt

SCAE, Speciality Coffee Association of Europé, har en certifiering ”Gold Cup Brewmasters” vars syfte är att få en bättre, mätbar standard av filterkaffe. För att få bli kallad en ”Brewmaster”, måste man genomgå en utbildning som knyter samman konsten med vetenskapen vad gäller kaffebryggning. Den länkar ihop den partiska smaken med den objektiva vetenskapliga analysen.

Anders Tunestam på vårt företag, kommer att genomgå denna utbildning i början av April, vi återkommer till hur du som kund till oss kommer att kunna dra nytta av detta i din servering!

©2010-2012, Kaffebönan. info@kaffebonan.se