Ditt eget vatten, fast välkylt och bubblande.

 

Gott vatten är viktigt. Vatten höjer vår prestations- och koncentrationsförmåga. Dessutom försörjer vatten kroppen med värdefulla mineraler och reducerar stresspåverkan på hjärta och mage.  Att erbjuda friskt vatten på arbetsplatsen är, minst sagt, en bra investering! Med en enkel knapptryckning får du ett glas vatten som både smakar gott och är välgörande. Även många av våra kaffemaskiner kan utrustats med friskt, kallt och kolsyrat vatten.

Vi har valt att använda oss av Aqua Interiör som leverantör eftersom vi anser att deras produkter är prisvärda och håller hög kvalitet. Både vi och våra kunder är väldigt nöjda. Kontakta oss så berättar vi mer.

Tack vare stor yrkesskicklighet och servicevilja har de nått fina framgångar och är idag ledande i sin bransch. Det är inte ett stort företag, men för dem är det viktigt att snabbt vara på plats för att möta kunderna eller för att ge service i någon form. Besök gärna deras hemsida så får du veta allt du behöver veta om hur viktigt vatten är för att vi skall må bra!

Aqua Special
Aqua Office
Aqua Design

Gilla oss på Facebook!