Gott kaffe på jobbet?

Det är inte bara en självklarhet numera, det gör dessutom arbetet lättare och personalen gladare. Med en kaffemaskin på jobbet från Kaffebönan i Borlänge får du alltid gott kaffe! 

Tillsammans går vi igenom behoven – hur många ni är och vilka typer av kaffe som ska erbjudas. Vi kan installera just den kaffemaskin du behöver eftersom vi samarbetar med många ledande maskinleverantörer. Att hyra kaffeautomat är både enkelt och problemfritt! Vi sköter maskinen löpande med rengöring, ingredienser och tekniskt underhåll, så att din personal alltid får gott kaffe med jämn och hög kvalitet.

KaffeBönan – Kompromisslös kvalitet sedan 1935

Kaffebönan hyr ut och säljer kaffe- och vattenmaskiner, kaffe, ingredienser, tillbehör och övrig kaffeutrustning till nöjda kunder i hela Dalarna och även i övriga landet. Kunskapen om rostning, malning och blandning av olika kaffesorter har vi förvaltat och utvecklat i över 80 år. För oss finns det inget viktigare än en riktigt god kopp kaffe! 

Vi lämnar en smakgaranti när du skriver på ett avtal med oss, vi kallar avtalet för Garanterad Smak. Ni bestämmer vad som är gott och vi serverar precis det kaffe ni tycker om. Om ni som kund upplever att ni inte får det goda kaffe som vi tillsammans kommit överens om kan ni när som helst begära en smakjustering. En kopp kaffe från våra maskiner ska vara en välförtjänt paus, inte bara för våra kunder utan också för miljön. Därför har vi 2014 startat ett miljöarbete som vi kallar Ett Smakfullt Engagemang.

Varmt välkommen till oss på Cirkelgatan 16 i Borlänge och njut av en riktigt god kopp kaffe tillsammans med oss!

Aktuellt just nu

KAFFEBÖNANS KAFFE =

100 % CERTIFIERAT

Nu är allt Kaffebönans eget goda kaffe certifierat. Vi har både ekologiskt kaffe och Rainforest Alliance certifierat kaffe.

Årets miljörapport Ett smakfullt engagemang är här!

Klarade vi miljömålen för 2016? Nu kan du ta del av alla siffror i vår senaste miljörapport Ett smakfullt engagemang. 
Läs mer här.

Bra Miljöval-märkt el i våra kunders kaffemaskiner

Nu får Kaffebönans kunder Bra Miljöval-märkt el i alla sina kaffemaskiner – helt kostnadsfritt. Detta är ett steg i Kaffebönans erbjudande om ett mer hållbart fika på jobbet.
Läs mer här.

Beans Holding förvärvar inCup

Beans Holding AB har förvärvat inCup Sweden AB. Genom förvärvet skapas en ny rikstäckande svensk aktör i kaffebranschen med ca 200 anställda och en sammanlagd omsättning om cirka 370 Mkr. Läs hela nyheten här.

God Jul & Gott Nytt År!
Tack kära kunder och leverantörer för ett fantastiskt år!

Som julgåva har vi valt att skänka pengar till UNICEF. 5000 påsar vätskeersättning har skickats till barn som verkligen behöver dem.

Vi på Kaffebönan önskar en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!

Prisjustering kaffe
Bland annat på grund av ökade världsmarknadspriser på kaffe tvingas vi justera priserna på kaffe. Höjningen blir 7 kronor per kilo och träder i kraft den 1 december 2016.

Vår första elbil!
Vår första elbil har äntligen rullat ut på vägarna. Bra service från Rolf Ericson Bil och snygg dekor från Norling Skylt. Det känns bra!

Följ oss på Facebook!